Community Forums

Notifications
Clear all

Trouble getting PM's  

  RSS

Marcie
(@shulmjs)
Registered
Joined: 3 years ago
Posts: 1510
June 28, 2018 3:09 pm  

Eric, I have a P.M. and I cant get into it anymore.  All I get are the information and search tat don't apply to me .


Quote
VeganOstomy
(@veganostomy)
Admin
Joined: 6 years ago
Posts: 2801
July 1, 2018 8:25 am  

Hi Marcie. I'll send you a PM - let me know if you get it/see it and whether you can reply. 


ReplyQuote
SqueakyandLiza
(@squeakyandliza)
Registered
Joined: 1 year ago
Posts: 507
July 17, 2019 12:41 pm  

Hi Eric,

I think you might know this already, but the PM system isn't coming up right now. I was going to post something on a topic, but decided a PM might be more prudent. 🙂  This has happened to me before and usually when I try later, it works. 


ReplyQuote
VeganOstomy
(@veganostomy)
Admin
Joined: 6 years ago
Posts: 2801
July 17, 2019 12:52 pm  
Posted by: @squeakyandliza

Hi Eric,

I think you might know this already, but the PM system isn't coming up right now. I was going to post something on a topic, but decided a PM might be more prudent. 🙂  This has happened to me before and usually when I try later, it works. 

Hmm. I'm able to get mine without trouble. 

What device and browser are you trying to access it from? What ends up happening when you click on "private message" does it take you anywhere? 


ReplyQuote
SqueakyandLiza
(@squeakyandliza)
Registered
Joined: 1 year ago
Posts: 507
July 17, 2019 12:56 pm  

I am in my phone. When I click on the message link, I get an outline type table of contents list of the website. I could try it on the computer. 


ReplyQuote
VeganOstomy
(@veganostomy)
Admin
Joined: 6 years ago
Posts: 2801
July 17, 2019 1:04 pm  
Posted by: @squeakyandliza

I am in my phone. When I click on the message link, I get an outline type table of contents list of the website. I could try it on the computer. 

Can you let me know what phone and possibly which OS version? iPhones/iPads tend to be the most problematic for the site - god knows why! 


ReplyQuote
SqueakyandLiza
(@squeakyandliza)
Registered
Joined: 1 year ago
Posts: 507
July 17, 2019 1:07 pm  

It is an iPhone 6. But my computer did the same thing. Maybe it is a sign I should be working while I am at work. 😂 


ReplyQuote
SqueakyandLiza
(@squeakyandliza)
Registered
Joined: 1 year ago
Posts: 507
July 17, 2019 1:22 pm  

I sent you an email what I was going to say in PM. There is a solution to every problem. 😀


ReplyQuote
VeganOstomy
(@veganostomy)
Admin
Joined: 6 years ago
Posts: 2801
July 17, 2019 1:41 pm  
Posted by: @squeakyandliza

But my computer did the same thing.

Windows or Mac? 

Posted by: @squeakyandliza

I sent you an email what I was going to say in PM.

Got it! Looks like the same problem we had here: https://www.veganostomy.ca/community/bug-reports/problems-viewing-forum-posts/


ReplyQuote
john68
(@john68)
Registered
Joined: 3 years ago
Posts: 1539
July 17, 2019 1:48 pm  

Hi Eric, I just checked the pm by seeing if I could send  one to you. Yep some things up it’s showing a list of headlines and forum related items in a very unusual way. Every thing else is working fine 


ReplyQuote
VeganOstomy
(@veganostomy)
Admin
Joined: 6 years ago
Posts: 2801
July 17, 2019 2:02 pm  

For those of you experiencing this issue and have access to a desktop browser like Chrome, can you please right click on the page giving you trouble and click on "inspect". A window will pop up - on that window click "network" then select "css" and refresh the page. 

I need to know if anything on the list is showing up red. See my screenshot below (everything is normal for me). 

If you are getting red, please post a screenshot (or email it to me) so I can see which files are being affected. Thanks in advance! 

1563386525-inspection-window.png

ReplyQuote
john68
(@john68)
Registered
Joined: 3 years ago
Posts: 1539
July 17, 2019 3:31 pm  

Hi Eric, just got home and went on the laptop. I can’t even get logged into the site at all. But on the phone every thing is back working 


ReplyQuote
VeganOstomy
(@veganostomy)
Admin
Joined: 6 years ago
Posts: 2801
July 17, 2019 3:42 pm  
Posted by: @john68

I can’t even get logged into the site at all.

You can't access the website or you can't log in with your forum account? 

I'm going to reset a few things on my end to see if that helps.


ReplyQuote
john68
(@john68)
Registered
Joined: 3 years ago
Posts: 1539
July 17, 2019 3:52 pm  

I can log io but every thing comes up in a strange format. It’s like the problem before but unlike then all my devices where affected. 


ReplyQuote
sjlovestosing
(@sjlovestosing)
Registered
Joined: 2 years ago
Posts: 394
July 17, 2019 4:53 pm  

Hi Eric,

I am also having a problem. I guess this has happened before. Technology - can't live with it and can't live without it!

Stella


ReplyQuote
VeganOstomy
(@veganostomy)
Admin
Joined: 6 years ago
Posts: 2801
July 17, 2019 9:21 pm  

Keep letting me know guys! I've disabled a few backend settings - things may load slower and not as smoothly as before  but I need to know if this fixes the problem. 


john68 liked
ReplyQuote